Pachete mega-speciale de cărți pentru copii (ZPD 2017)

Știți deja că puteți cumpăra cărți pentru copii de la Editura Viață și Sănătate la prețuri cu 20% mai mici, în ziua de 20 noiembrie 2017, când editura organizează Ziua Porților Deschise (ZPD). S-ar putea însă să nu știți că există și pachete speciale, de fapt mega-speciale, cu cărți pentru copii.

Primul pachet – „Știe doar cine citește” – conține cărți educative, de nonficțiune, pentru copiii cu vârste începând de la 8-9 ani și până la 99 de ani.

Al doilea pachet – „De toate pentru toți copiii” – conține un mix, o salată de cărți pe teme diverse și pentru vârste diferite, fiind potrivit pentru cei care vor să ofere cărți mai multor copii.

Al treilea pachet – „Copiii iubesc Biblia” – conține cărți care îi familiarizează pe copii cu unele dintre întâmplările și personajele Bibliei, nu doar prin povestire, ci și prin activități diferite. Atenție, însă! Cărțile din pachet sunt pentru vârste diferite.

Prețurile pachetelor și toate celelalte detalii necesare pentru a putea comanda cărțile sunt notate pe cardurile de mai sus.

În concluzie, aș vrea să vă întreb: Serviți aici sau la PACHET?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s