Bursă de cititor Nemira: ai timp să participi

Ai între 12 și 18 ani? Editura Nemira te provoacă să îți pui capul la contribuție, să scrii un eseu cu tema „Cum pot schimba cărțile lumea?” și să-l înscrii în concursul care îți poate aduce o „bursă de cititor Nemira”.

Înscrierile în concurs au început în data de 1 noiembrie 2017 și se vor încheia în data de 26 noiembrie 2017. Va urma o perioadă de jurizare, apoi, în data de 10 decembrie 2017, vor fi anunțați câștigătorii.

Câștigătorii, atenție, vor fi în număr de 5.

Două burse vor fi acordate pentru categoria de vârstă 12-14 ani. Celelalte 3 burse vor fi acordate pentru categoria de vârstă 15-18 ani.

Dacă am înțeles corect, bursierii vor primi cărți publicate de Nemira (din anumite colecții ale editurii) pentru tot restul vieții. Intră pe blogul Editurii Nemira și citește cu atenție regulamentul concursului, ca să te asiguri că vei parcurge toți pașii necesari. Completează formularul de înscriere! Atenție! Este necesară și o declarație din partea unui părinte sau a unui reprezentant legal. Toate acestea, însoțite de fabulosul eseu, vor fi trimise pe adresa de e-mail bursadecititor@nemira.ro

Se pare că există intenția ca acest proiect-pilot să devină unul anual.

Succes!

P.S. Eu aș începe un eseu pe tema amintită astfel: Nu, cărțile nu schimbă lumea. De fapt, lumea nici nu vrea să fie schimbată. Cărțile au însă darul miraculos de a transforma oamenii în altceva decât sunt…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s