Cărțile Geaninei Constantin, de Ziua Celor Mici 2017

Colega mea din redacția pentru copii și-a înmulțit creațiile literare pentru copii. Totodată a revenit cu noi cărți de nonficțiune. Puteți obține 6 dintr-o lovitură, dacă le comandați cu ocazia Zilei Celor Mici. Sunt cărți educative, atractive pentru copii și frumos ilustrate.

Iată lista cu noutățile editoriale semnate de Geanina și prezente în ofertă.

 

Învață cum să înveți! Idei pentru îmbunătățirea activității de învățare este prima pe listă. Am mai scris despre cartea aceasta AICI, dar vă pot spune pe scurt că este un material dedicat copiilor care merg la școală, scopul fiind de a-i încuraja, motiva și ajuta să descopere stilul de învățare care li se potrivește. În lumea în care trăim, nu mai este loc pentru „toceală”, ci doar pentru învățare eficientă, care să îi ajute în mod real pe copii să facă progrese. Cartea are interior color, cu ilustrații de Oana Ispir. O puteți cumpăra de AICI.

Adeluța și lumea nevăzută a îngerilor este o poveste scrisă de Geanina și ilustrată de Teodora Oprea (citiți mai multe AICI și cumpărați de AICI). Adeluța este o fetiță care, aflându-se la bunici, învață de la aceștia lucruri noi despre îngeri. Vă mai amintiți de rugăciunea din copilărie „Înger, îngerașul meu”? Ei bine, Geanina s-a gândit că este bine ca toți copilașii să știe mai multe despre cine sunt îngerii și despre lucrurile cu care se ocupă aceștia. Și ce poate fi mai frumos decât să descoperi lumea îngerilor prin intermediul unei povești frumos ilustrate?

Să învățăm alfabetul cu Burtică! este o broșurică din care copiii de vârstă preșcolară sau cei din clasa 0 pot să învețe… alfabetul. Burtică este personajul principal, un ursuleț simpatic, dulce, „îndrăgibil” de către copii. Cu siguranță, alfabetul nu a fost niciodată până acum atât de atrăgător. Puteți comanda cartea de AICI.

Bunele maniere pentru preșcolari spune cam tot ce este de spus despre conținut chiar în titlu. Personajele cărții sunt micuța Milena și simpaticul Patrick, iar prin intermediul lor copiii foarte mici vor descoperi care sunt secretele unui comportament adecvat. Fiind destinată preșcolarilor, cartea este complet ilustrată, ilustrațiile fiind realizate de Oana Ispir. Cartea poate fi achiziționată de AICI.

 

Peripețiile lui Răsfățel, ilustrată de Șerban Andreescu, este o carte de scurte povestiri, toate avându-l în centrul atenției pe Răsfățel, un băiețel care are multe lucruri de învățat (și dezvățat). Geanina a presărat printre rânduri lecții valoroase despre stilul de viață, pe care copiii ar putea/trebui să le deprindă de la o vârstă cât mai mică. Cei interesați pot cumpăra cartea de AICI.

Bunele maniere pentru copilul creștin este, spre deosebire de Bunele maniere pentru preșcolari, destinată copiilor mai mari. Bogat ilustrată, cartea prezintă într-un limbaj accesibil și cu diverse și numeroase exemple normele de bună purtare pe care ar trebui să le cunoască orice copil astfel încât să se integreze frumos în societate. Comandați cartea de AICI!

Dacă doriți să cumpărați una sau mai multe dintre cărțile Geaninei Constantin la prețuri reduse cu 20%, puteți face lucrul acesta în data de 22 mai, cu ocazia evenimentului „Ziua Celor Mici 2017”, organizat de Editura Viață și Sănătate.

 

Iată câteva informații necesare despre Ziua Celor Mici 2017:

* Evenimentul durează 24 de ore.

* Puteți comanda online, fie direct de pe site-ul www.viatasisanatate.ro, fie prin e-mail (comenzi@viatasisanatate.ro), între orele 0 și 24.

* Puteți comanda sunând la unul dintre numerele de telefon: 021 323 00 20 și 0740 10 10 34, între orele 6 și 24.

* Puteți merge personal la una dintre librăriile Sola Scriptura din țară pentru a cumpăra cărțile direct de acolo.

* Este bine să rețineți că livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi de minimum 90 de lei (livrare prin Poșta română) sau de minimum 150 de lei (livrare prin curierat rapid).

 

Geanina Constantin este redactor de carte pentru copii la Editura Viață și Sănătate. A fost redactor al revistei pentru copii Nota 10 (2013-2015). A publicat mai multe cărți pentru copii (cele enumerate mai sus) și a tradus alte două cărți din limba engleză (Întâmplări din vremea lui Ieșua și Minunata aventură a Bibliei de-a lungul secolelor), acestea din urmă fiind disponibile publicului cu ocazia ZCM. Este autoarea povestirii „Doi frați și-o mustață”, inclusă în volumul Amintiri din copilării, numărat printre noutățile editoriale pentru copii din primăvara lui 2017, la Editura Viață și Sănătate. Licențiată în litere și teologie, Geanina a lucrat anterior pe postul de corector la cunoscute reviste de pe piața publicistică românească.

 

Leave a comment